Locatie & Facilitati

Primii ani din viata unui copil vor avea o mare influenta asupra gandirii si personalitatii acestuia. Copiii au o dorinta naturala sa descopere, sa cunoasca si sa inteleaga lumea din jurul lor. Ei ating potentialul maxim de invatare atunci cand sunt implicati in activitati specifice corespunzatoare nevoilor acestora, intr-un mediu potrivit care sa stimuleze si sa incurajeze acest proces.

Situata intr-o zona linistita si usor accesibila din Baneasa, avand interioare largi, curte generoasa cu locuri de joaca special amenajate, gradinita creeaza spatiul ideal pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor.

Grupa Toddler 1 - Buburuze

Spatiul alocat pentru Grupa Buburuze (1,5 ani – 3 ani) este de 60 mp si este alcatuit din sala de curs dotata cu materiale originale Nienhuis, dormitor, vestiar, baie.

Grupa Toddler 2 - Albinute

Spatiul alocat pentru Grupa Albinute (1,5 ani – 3 ani) este de app 60 mp si este alcatuit din sala de curs dotata cu materiale originale Nienhuis, dormitor, vestiar, baie.

Grupa Primary 1 - Licurici

Spatiul pentru Grupa Licurici (3-6 ani) este de 80 mp si este alcatuit din sala de curs dotata cu materiale originale Nienhuis, vestiar, baie, dormitor separat.

Grupa Primary 2 - Fluturasi

Spatiul pentru Grupa Fluturasi (3-6 ani) este de 75 mp si este alcatuit din sala de curs, vestiar, baie. Spatiul de dormit va fi in sala de curs, special amenajat.

Sala de Joc

Sala de Joc amenajata este de 50 mp, include baie, podeaua fiind acoperita integral cu saltele Tatami pentru confortul si siguranta copiilor.

Cabinet Medical

Cabinet medical dotat corespunzator, conform celor mai inalte standarde cu privire la activitati educationale ce implica copii.

Gradina Vesnic Verde

Cladirea este inconjurata de o curte de 600 mp special amenajata pentru copii: spatiu pentru activitati sportive (acoperit cu tartan 2cm), centru de joaca, nisipar din lemn (10 mp/0.5 m adancime), spatiu pentru gradinarit – flori, legume, spatiu pentru ingrijirea animalelor, spatiu pentru servirea mesei in aer liber, foisor. Curtea va fi tot anul “verde” datorita brazilor si gazonului care vor ocupa cea mai mare parte a acesteia.