Mesajul fondatorului

Isabele-Nely Marinica - Fondator Harmony Tree Montessori

iMCa formare de baza, sunt economist si am lucrat timp de 20 de ani in corporatii multinationale (in tara si in strainatate), in pozitii de Top Management in domeniul financiar, comercial, planificarea si dezvoltarea afacerilor.

La un an dupa ce am devenit mamica, am renuntat la cariera si m-am dedicat cresterii baietelului meu, Patrick. Cautand metode si activitati care sa ma ajute in interactiunea cu fiul meu, pentru a-i oferi sansa sa isi atinga potentialul spiritual, emotional, fizic si intelectual, am descoperit metoda Montessori, metoda care se bazeaza pe principii solide, intuitive si logice.

Am decis sa imi dezvolt cunostintele despre cresterea sanatoasa a copiilor si am participat la diverse seminarii si ateliere despre filosofia si pedagogia Montessori, organizate de Montessori Institute of Bucharest (MIB).

Am urmat cursul de Asistenta-Educatoare Montessori nivel 3-6 ani, in anul 2014. De asemenea, impreuna cu personalul gradinitei, in luna Iulie 2015, am urmat cursuri de prim ajutor, cursul de aptitudini de comunicare democratica cu copiii si abilitatea de a construi o relatie frumoasa intre educatori si copii, toate aceste cursuri fiind organizate de Parentime.

Inspirata fiind de dezvoltarea armonioasa a fiului meu si de Doamna Cristina Preda, fondatoarea gradinitei Echilibria Montessori Education, am urmat un vis pe care il aveam in tinerete, si anume, sa deschid o gradinita. Acest vis este in stransa legatura cu dragostea pe care o am pentru copii si dorinta si pasiunea de a le oferi sansa sa isi atinga potentialul maxim de dezvoltare si invatare, incepand cu primii ani de viata.

…si da, iubesc delfinii!

Echipa Harmony Tree Montessori este o echipa unita, formata din oameni minunati, afectuosi, responsabili, care au experienta in lucrul cu copiii. Educatoarele noastre au diplome Ami. O echipa care imbratiseaza misiunea si valorile Harmony Tree Montessori!

Parteneri & Mentori

Multumim partenerilor si mentorilor nostri pentru contributia importanta in realizarea proiectului Harmony Tree Montessori si in continuare in derularea optima a acestuia! Sunt “surse de inspiratie” si oameni minunati!

Cristina Preda

Fondator Echilibria Montessori Education si MIB

Olena Bulat

Babyswimmer

Mirela Marin

Fondator Living Leadership

Teodor Cerneletchi

Managing Partner City Cat Solutions